avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Violare de domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Violare de domiciliu

am plecat de acasa finca m-am certat cu soti si ea a bagat divort
acum cand incerc sa ma duc acasa imi interzice sa intru in locuinta
locuinta este propietatea mea si a sotiei prin act vanzare cumparare
casa este construita de amandoi
socrul meu si soacra stau in bucataria mea si refuza sa o paraseasca
ce pot sa fac(este o violare de domiciliu)
si mereu cheama politia sa parasesc domiciliul
care este baza legala
eu vreau sa separ casa sa putem locui inpreuna pana la partaj
Cel mai recent răspuns: predadan79 , utilizator 20:29, 30 Decembrie 2013
Aveti drepturi egale de folosinta, sunttei proprietar la fel ca dansa, nu va contesta nimeni dreptul de proprietate. Problema e ca doamna e in casa, dvs in afara ei, iar dansa nu va lasa sa intrati.
Ati zis ca s-a chemat politia la fata locului, inca o data intreb, ce a zis ? Ce masuri s-au luat ? Ati depus o plangere ?
Ultima modificare: Luni, 30 Decembrie 2013
gi-jane2, moderator
da a venit politia de 2 ori prin serviciul112 si de fiecare data ia dat amenda la socrul meu
pentru alungarea de pe propietate
si de fiecare data eu am dat declaratie
ce plangere trebuie sa fac la politie?
Le puteti face socrilor pt tulburare de posesie.
Pe parte civila, solicitati in contradictoriu cu nevasta reintegrarea in spatiu si despagubiri pt lipsire de folosinta.
Suni la usa, intri in casa, ii dai afara pe socrii si pe nevasta si iei si tu o amneda. Apoi le incui usa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Romania tara fara legi! gabijuan gabijuan buna ziua Vreau sa spun si eu povestea mea aici poate cineva ma poate ajuta? In luna august 2013 am parasit domiciliul ,findca nu mai aveam ce manca si cu ... (vezi toată discuția)
Incalcarea proprietatii capsunar capsunar Buna ziua, Am o problema cam ciudata.Sunt plecat din tara si am lasat in urma o casa al carui proprietar sunt.Alaturi are casa sora mea.Este in divort si ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort; dovada constructie gabijuan gabijuan sant in divort si as vrea sa intentez partajul detim o casa masina si 1400metri teren(prin acte vanzare cumparare) am actul vanzare si cadastrul dar casa nu ... (vezi toată discuția)