avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Galagie si gunoi aruncat pe fereastra de locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Galagie si gunoi aruncat pe fereastra de locatari

In Medias, jud. Sibiu, pe strada Tineretului, sunt doua blocuri de garsoniere. Locuitorii din aceste doua imobile deranjeaza de 12-13 ani locuitorii celor 7-8 blocuri din jur prin muzica data la maxim, ziua, noaptea, prin gunoiul care il arunca pe geam, cu toate ca sunt 6 containere mari la 8 metri de imobile si prin urlete si certuri zgomotoase. Asociatiile de locatari au trimis continuu sesizari catre primarie, politie, Directia de Sanatate, dar nu s-a facut nimic pentru remedierea situatiei. Cred ca s-au strans vreo 40 de sesizari. Singurul lucru care se face, e curatirea zonei de catre regia de salubritate, si desfundarea cu vidanja a canalului de langa, care e infundat tot de ei prin haine si reziduri aruncate. Cand este galagie, mai ales noaptea dupa ora 00.00, politia nu face nimic, spun ca au locruri mai importante de facut. Au fost o singura data, acum 3-4 ani, dar nu au dat nici o amenda, si dupa ce au plecat, muzica a pornit din nou. Ne gandim ce mai putem face, noi asociatiile de locatari? Deocamdata singura optiune pe care o mai avem e darea in judecata a municipalitatii. Mai avem alte optiuni?

link-uri: [ link extern ]

[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Decembrie 2013
thorin, utilizator
Cel mai recent răspuns: thorin , utilizator 10:53, 20 Ianuarie 2014
Problema nu e cu persoanele care cauta prin gunoi. Problema sunt locatarii care pur si simplu arunca gunoiul pe geam. Sunt 4-5 pubele la 10 metri de aceste doua blocuri.
Probabil ca aceste blocuri au pe cineva care matura si spala scarile comune. Personalul care face curatenia interioara, sa se ocupe si cu strangerea gunoielor aruncate in jurul blocului.Bineanteles ca trebuie platit corespunzator.
aceste blocuri de care se discuta aici sunt de fapt un ghetou unde apartamentele sunt locuinte sociale iar principalii locatari sunt de etnie roma, cel mai elocvent sa va dati seama despre ce este vorba acolo este sa va uitati la acest articol
[ link extern ]
unica problema este ca in acest articol nu puteti simti si miasmele din zona respectiva, galagia si locatarii care populeaza zona decat intr-o foarte mica masura. Zona este o problema o gaura neagra intr-o zona a orasului buna, oameni care nu inteleg ca trebuie sa pastreze curatenia si mai ales sa respecte oamenii care traiesc in jur. Sunt foarte curios cum se poate rezolva problema in respectiva zona atata timp cat respectivii is principala masa de manevra la alegeri, etc.
cu stima
In primul rand, la 2-3 luni se strange gunoi de 3-4 masini pline. In al doilea rand, nu au pe nimeni care sa le faca curat. nici administrator, nimic. :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii asociatie proprietari gabriela constantinescu gabriela constantinescu Este obligata asociatia de proprietari sa asigure linistea blocului adica sa intervina la acele apartamente care fac o galagie enorma chiar si noaptea? Daca ... (vezi toată discuția)
Ghena gunoi amplasata prea aproape de geam Tiberiu9 Tiberiu9 Buna ziua! Am o problema cu amplasarea unei ghene de gunoi a blocului vecin la o distanta mai mica de 5 metri de geamul meu. Administratia blocului in care ... (vezi toată discuția)
Gunoi aruncat in tomberonul blocului vecin surcelus surcelus Buna ziua! In blocul vecin este un coafor care isi arunca gunoiul in tomberonul blocului nostru unde este spatiu special amenajat pentru depozitarea gunoiului. ... (vezi toată discuția)