avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Suspendarea judecatii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Suspendarea judecatii

UN AN NOU MAI BUN.Va rog a-mi raspunde la 3 intrebari:1),se mai plateste taxa de timbru dupa suspendare(pt. lipsa partilor) la reluarea judecatii.2),are efect perimarea executarii silite,daca nu mai fac cerere de reluare a judecatii daca intimata(o societate de tel. mobila) nu mai emite nimic timp de 6 luni am inteles de pe forum ,din alte conversatii(raspunsuri).3),cum stipulez an cererea de reluare a procesului si efectuarea judecatii in lipsa.VA MULTUMESC PT ORICE RASPUNS,SANATATE.=D>
Cel mai recent răspuns: Avocat Draghici Cornelia , Avocat 22:33, 28 Decembrie 2013
1. Daca s-a platit taxa de timbru, pentru redeschiderea judecatii platiti 1/2 din acea taxa.
3. "Solicit judecarea cauzei in lipsa, conform art 242 Cpc (vechiul cod de procedura civila) sau art 411 Cpc (noul cod de procedura civila).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conform cãror prevederi se solicitã judecarea cauzei în lipsã? paula manta paula manta Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns - inainte de 15.02.2013 foloseam pentru judecarea in lipsa art 242 Cpc, acum ce art pot folosi dupa noul cod ... (vezi toată discuția)
Judecarea cauzei în lipsã popflorincozmin popflorincozmin buna ziua sunt parte intr-un proces civil(reclamant) si doresc sa stiu daca se poate cere judecarea cauzei si in lipsa mea. (vezi toată discuția)
Suspendare-perimare proces comercial Clara8 Clara8 Buna ziua, este vorba despre a actiune aflata pe rol la Tribunalul Bucuresti. Am facut o cerere bazata pe imbogatirea fara just temei. Cererea a fost respinsa ... (vezi toată discuția)