Buna seara
Un prieten de-al meu a avut o cearta cu administratoarea Casei de Cultura din localitatea unde traieste dupa ce a consumat vre-o trei beri.A injurat-o si a insinuat ca va strica un geam ceea ce s-a si intimplat,el insa mi-a spus ca nu a avut nici-o atributie la fapta asta.Dupa a plecat acasa iar a doua zi politistul de sector l-a chemat la postul local de politie.Din ce mi-a spus el i-a pus in fata o foaie scrisa cu creionul,neretinind ce scria si l-a pus sa achite o amenda de 100 de lei pentru vorbele urite spuse administratoarei si sa cumpere geamul pe care el nu l-a stricat,politistul imputindu-i aceasta fapta pe motiv ca in cearta cu doamna a spus ca il va strica.
Fiind o fire asa mai credula si mai putin informata a facut ce i-a spus sectoristul.Ar putea cumva sa scrie o plingere pentru faptul ca a achitat banii pentru geam chiar daca nu el l-a stricat si e normal ca politistul de sector sa-l puna sa plateasca suma de 100 de lei pentru cuvinte injurioase aduse administratoarei desi nu au fost chemati martori pentru a confirma sau a infirma aceasta cearta.
Seara buna si astept raspunsuri
Nu mai poate si nici n-are sens s-o faca, probabil ca a semnat un pv de constatare a faptei care se pedepseste cf legii 61/91, iar de injurat femeia a si facut-o. Geamul e bonus.