avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda pentru o ilegalitate minora
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda pentru o ilegalitate minora

Buna seara
Un prieten de-al meu a avut o cearta cu administratoarea Casei de Cultura din localitatea unde traieste dupa ce a consumat vre-o trei beri.A injurat-o si a insinuat ca va strica un geam ceea ce s-a si intimplat,el insa mi-a spus ca nu a avut nici-o atributie la fapta asta.Dupa a plecat acasa iar a doua zi politistul de sector l-a chemat la postul local de politie.Din ce mi-a spus el i-a pus in fata o foaie scrisa cu creionul,neretinind ce scria si l-a pus sa achite o amenda de 100 de lei pentru vorbele urite spuse administratoarei si sa cumpere geamul pe care el nu l-a stricat,politistul imputindu-i aceasta fapta pe motiv ca in cearta cu doamna a spus ca il va strica.
Fiind o fire asa mai credula si mai putin informata a facut ce i-a spus sectoristul.Ar putea cumva sa scrie o plingere pentru faptul ca a achitat banii pentru geam chiar daca nu el l-a stricat si e normal ca politistul de sector sa-l puna sa plateasca suma de 100 de lei pentru cuvinte injurioase aduse administratoarei desi nu au fost chemati martori pentru a confirma sau a infirma aceasta cearta.
Seara buna si astept raspunsuri
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:41, 29 Decembrie 2013
Nu mai poate si nici n-are sens s-o faca, probabil ca a semnat un pv de constatare a faptei care se pedepseste cf legii 61/91, iar de injurat femeia a si facut-o. Geamul e bonus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politistul insista sa imi dea amenda pentru ceva ce nu am facut. elenaena elenaena acum cateva seri pe o vecina a suparat-o faptul ca eu impreuna cu sotul meu si mai muti prieteni am facut intr-un colt al blocului un gratar.a venit a inceput ... (vezi toată discuția)
Ce ar fi trebuit sa faca politia romana? iata de ce nu functioneaza nimic! Costica33 Costica33 La cateva saptamini dupa ce m-am trezit cu o pisica moarta la usa mea, dupa ce am spus in sedinta ca un vecin a deteriorat liftul si ca ar trebui sa plateasca, ... (vezi toată discuția)
In urma cu un an, am copiat de la un profil public de pe facebook ... Magdalena22 Magdalena22 In urma cu un an, am copiat de la un profil public de pe facebook o poza si am trimis-o unor amici in mesaje private. Unul din acestia a anuntat autoarea pozei ... (vezi toată discuția)