avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... politistul insista sa imi dea amenda pentru ceva ce nu ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

politistul insista sa imi dea amenda pentru ceva ce nu am facut.

acum cateva seri pe o vecina a suparat-o faptul ca eu impreuna cu sotul meu si mai muti prieteni am facut intr-un colt al blocului un gratar.a venit a inceput sa tipe si cam atat.chiar nu i s-a spus nimic jignitor si nici nu i s-au adresat injurii ba chiar ea a fost aceea care a injurat chiar si pe copilul meui.a 2 zi s-a dus la politie cu un martor care nu a fost cu ea atunci si au dat o declaratie cum ca eu am injurat-o iar acum politistul ma chemat sambata sa imi dea o amenda.pai pe c sa imi dea amenda cand eu nu i-am spus asa ceva.daca nu semnez nici o amneda c pot pati?daca ma duc cu martori ce pot rezolva?pe langa cei care erau prezenti acolo mai sunt si vecinii care au iesit pe geam cand au auzit tipete.daca ma duc cu ei cu cate o declaratie de la fiecare rezolv ceva?sau ce pot face in cazul asta?nu vreau sa platesc o amenda pentru ceea c nu am facut
va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat o parere ceva.va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 14 August 2009
elenaena, utilizator
Cel mai recent răspuns: Tulcea Detectiv particular , Alte profesii 18:24, 14 August 2009
este bine sa va prezentati la politie sambata, amenda nu o puteti primi asa, fara a se efectua unele ceretari, propuneti si dvs. martori , acestia vor fi chemati sa dea declaratii.
Puteti contesta eventuala masura dispusa de politist...asta daca nu intelege si nu tine cont de apararea dvs.
Recomand sa mergeti la politie...succes.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presupuse loviri, vatamari - plangere, legalitate ContSters327631 ContSters327631 Buna ziua! Sunt impreuna cu o fata de aproximativ 1 an de zile. O parte dintre colegii acesteia obisnuiau sa o jigneasca frecvent la scoala si sa o ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un vecin ralu02 ralu02 Buna seara, am nevoie de un sfat si nu in ultimul rand de un model de plangere penala pentru injurii, insulta si alte cuvinte jignitoare pe care mi le-a ... (vezi toată discuția)
Intrebare (ultraj) Maryoto Maryoto Buna ziua, Sambata seara am fost chemat de urgenta acasa deoarece tatal meu se certa cu vecinul de vis-a-vis deoarece si-a parcat masina exact in dreptul ... (vezi toată discuția)