avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Examen pe post bugetari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Examen pe post bugetari

Este legal ca intr-o unitate bugetara cu regim hotelier,personalul angajat in urma unui examen, cu o vechime de multi ani de activitate in unitate, (barmani, ospatari, bucatari, cameriste, fochisti, receptioneri, electricieni, instalatori, tamplari, contabili,referenti, administratori etc.) sa fie obligati sa dea din nou examen pe post in 2014?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:22, 3 Ianuarie 2014
Din legislatia in vigoare nu reiese o astfel de obligatie.

Nu cumva este vorba despre evaluarea personalului?
Nu. S-a specificat clar : Examen pe post pentru toti angajatii ! Este legal ?
Din cate stiu , o astfel de optiune a angajatorului nu este legala, intrucat nu este vorba despre o angajare pentru care se da examen sau concurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca in zilele de repaus saptamanal necro30lc necro30lc buna ziua..conform planificarii lucrez in program de 3 schimburi la o politie locala dintr-un oras din Romania avand calitatea de functionar public.intrebarea ... (vezi toată discuția)
Constituire garantii Qimer Qimer Se poate constitui/reține garanție pentru acei angajați care nu răspund de o gestiune anume (cum ar fi magazionerii, bucătarii șefi, ... (vezi toată discuția)
Modificarea incadrarii functiei MaryK MaryK Buna seara! Imi desfasor activitatea intr-un serviciu de resurse umane si in urma cu x ani, am obtinut licenta in stiinte economice. La vremea respectiva ... (vezi toată discuția)