avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Anulare contract credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Anulare contract credit

buna ziua.daca intrun contract de credit gasiti formularea la capitolu dobinzi citez,,dobinda in roni este de BUBOR la trei luni plus 5,1 puncte procentuale pe an inchei citatul,,asta inseamna ca pot cere in instanta anularea lui datorita erorii ca termanul de BUBOR nu exista.va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:08, 29 Decembrie 2013
BUBOR: Rata media a dobanzii pentru depozitele plasate pe piata interbancara

Puteti cere, ce veti obtine, va fi probabil corectarea termenului in contract, daca s-au referit la ceva si au scris altceva.
Ultima modificare: Duminică, 29 Decembrie 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect: problema care ne omoara pe toti azi....si totul trebuie facut f.f.f.repede vatajita mihaela vatajita mihaela UG 50/2010.Am un credit ipotecar in EURO luat in 2006 de la Banc Post; in primul an cu dobinda fixa, apoi variabila.Dobinda variabila fiind calculata dupa ... (vezi toată discuția)
Cum se pot cere penalitati sau dobinda la un proces cistigat lutucons lutucons Buna ziua Dupa trei ani am cistigat un proces intre doua firme la care trebuia sam-i plateasca contravaloarea unor facturi. Doresc sa cer in instanta dobinda ... (vezi toată discuția)
Credit persoana juridica- rescadentare Lilicaa Lilicaa buna ziua, Am un sold ramas la credit de 13.200 lei ron, de la o banca , pe persoana juridica, garantat cu gaj fara deposedare (o masina cu val. de ... (vezi toată discuția)