avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... valabilitate permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

valabilitate permis

In primul rand va doresc un an nou vericit si implinirea tuturor dorintelor!
As dori si eu sa stiu daca pot conduce un autoturism in germania cu un permis eliberat in Romania in anul 2004,valabil pana in august 2014
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 10:02, 30 Decembrie 2013
Puteti conduce oriunde este valabil permisul romanesc in conditiile in care nu este expirat.
In Germania puteti conduce daca posedati un permis eliberat de autoritatile romane daca corespunde categoriei de vehicul pe care il conduceti, dar numai pana la data valabilitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis conducere megan2008 megan2008 buna ziua daca mia fost suspendat permisul de conducerein in spania(permis spaniol) pot conduce in alte tari (vezi toată discuția)
Permis de conducere expirat, rezident in germania asp80 asp80 Buna ziua, Permisul meu de conducere a expirat in luna iulie a acestui an. Nu mai posed CI si sunt rezident in Germania. Mai mult, mi-am pierdut permisul de ... (vezi toată discuția)
Permis de condusere eliberat de o autoritate straina in perioada de anulare a permisului romanesc cosmin35 cosmin35 Buna ziua , o intrebare la care nu-am primit raspuns elocvent. In urma ramanerii definitive a unei hotarari judecatoresti privind un accident de ... (vezi toată discuția)