avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... baremuri si solutii spete pt. examenul din 19 martie
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

baremuri si solutii spete pt. examenul din 19 martie

Am vazut subiectele din 19 martie pe site-ul INM, dar fara baremuri si rezolvari. Stie cineva unde le pot gasi?
Ma voi prezenta la examenul din 25 mai.
Multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: dianab2000 , utilizator 10:47, 9 Iunie 2005
de ce iti trebuie rezolvarile??? doar stai acasa, cu cartea in fata eventual si o sa le rezolvi bine. daca nu..nasol
de ce esti rau/rea, dianab2000, daca ai cartile langa tine nu e obligatoriu sa le faci, asa cum si daca anul acesta la inm vom avea legislatia la noi, nu inseamna ca vom lua toti 10, nu??!!
nu o sa ai legislatia la testul grila, doar la spete.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carti cu grile pentru admitere inm alexdante alexdante am urmatoarea intrebare: exista carti care sa contina exemple de grile ce se vor da la examenul inm din toamna ? aveti idee mai exista si alte grile in afara ... (vezi toată discuția)
probleme la examenele tip grila. sfaturi? leonida leonida buna ziua, vreau sa abordez un subiect care sincer imi cam da batai de cap,deoarece sunt o studenta la drept in an terminal si ma confrunt cu problema ... (vezi toată discuția)
Grile inm 2006 addonys2004 addonys2004 cum vi s-au parut grilele de anul acesta?mie unele mi-au parut foarte prost formulate si susceptibile de multe interpretari.... (vezi toată discuția)