avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturi dupa un concubinaj de 5 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturi dupa un concubinaj de 5 ani

Buna ziua,
de cativa ani traiesc in concubinaj cu un prieten in apartamentul meu . Nu avem bunuri cumparate impreuna doar ceva economii la banca, fiecare separat. Daca ne=am desparti prietenul meu sau eu am putea avea drepturi asupra economiilor realizate de celalat partener? sau alte drepturi izvorate din viata noastra comuna?
Nu avem copii impreuna deocamdata.
Practic as vrea sa stiu cum e legiferat concubinajul in tara noastra? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:55, 30 Decembrie 2013
Concubinajul nu este legiferat.
Fiecare are ceea ce are in proprietate in cazul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi dupa un concubinaj elly80 elly80 Buna ziua! De 5 ani locuiesc impreuna cu prietenul meu.Nu avem bunuri cumparate impreuna doar ceva economii la banca,fiecare separat.In cazul in care ne-am ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate al persoanelor necasatorite ozana_alexandra ozana_alexandra Buna ziua. Traiesc in concubinaj cu partenerul meu de 10 ani. Anul acesta vrem sa ne cumparam un apartament, cu ajutorul unui credit Prima Casa. Pentru a nu ... (vezi toată discuția)
Buna seara! se da urmatoarea situatie: parintii doresc sa dea ... Ale . Ale . Buna seara! Se da urmatoarea situatie: Parintii doresc sa dea la copii ceea ce au (proprietati). Insa unul din copii sta impreuna cu o persoana de 8 ani (cu ... (vezi toată discuția)