avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturi dupa un concubinaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturi dupa un concubinaj

Buna ziua! De 5 ani locuiesc impreuna cu prietenul meu.Nu avem bunuri cumparate impreuna doar ceva economii la banca,fiecare separat.In cazul in care ne-am desparti prietenul meu sau eu am putea avea drepturi asupra economiilor realizate de celalalt partener? Sau alte drepturi izvorate din viata noastra comuna? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: elly80 , utilizator 11:31, 4 Ianuarie 2014
Avand in vedere ca nu sunteti casatoriti, fiecare parte are drepturi doar asupra bunurilor proprii.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi dupa un concubinaj de 5 ani ContSters176166 ContSters176166 Buna ziua, de cativa ani traiesc in concubinaj cu un prieten in apartamentul meu . Nu avem bunuri cumparate impreuna doar ceva economii la banca, fiecare ... (vezi toată discuția)
2 parinti necasatoriti HDanHD HDanHD buna ziua, in cazul in care mama si tata nu sunt casatoriti dar locuiesc impreuna de 25 de ani, tatal meu are drept la tot ce a cumparat mama? ca am auzit ca ... (vezi toată discuția)
Buna seara! se da urmatoarea situatie: parintii doresc sa dea ... Ale . Ale . Buna seara! Se da urmatoarea situatie: Parintii doresc sa dea la copii ceea ce au (proprietati). Insa unul din copii sta impreuna cu o persoana de 8 ani (cu ... (vezi toată discuția)