avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul medical pentru pensionar angajat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul medical pentru pensionar angajat

buna ziua , am 67 de ani , sunt pensionar , limita de varsta dar si salariat cu norma intreaga cu contract individual de munca pe durata nedeterminata.
am suferit un accident la un picior , acasa , am piciorul in gips , sunt operat, am concediu medical, si as dori sa aflu daca imi va fi platit concediul medical , avand in vedere faptul ca sunt si pensionat la limita de varsta .

Va multumesc pentru informatii !
Ultima modificare: Luni, 30 Decembrie 2013
ricarmen25, utilizator
Cel mai recent răspuns: marinagnsc , utilizator 09:52, 3 Aprilie 2020
Care este baza de calcul concediu medical pentru un pensionar angajat care a lucrat 3 luni? Platesc acest concediu medical daca nu am baza de calcul la el?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical milangheorghe milangheorghe MM a fost accidentata pe trecerea pentru pietoni, a fost transportata la spital unde a suferit o interventie medicala la picior, dupa 8 zile a fost ... (vezi toată discuția)
Concediu medical (fara loc de munca) RG33 RG33 Buna seara. Am lucrat 18 ani intr-o firma, ... din data de 11 februarie 2015 mi-am dat demisia. Vreau sa ma duc sa imi platesc la casa de pensii asigurarile ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in conventii civile? independent independent Lansez o intrebare al carei raspuns concret nu reusesc sa il gasesc in hatisul de acte normative ce reglementeaza domeniul: Un pensionar care presteaza ... (vezi toată discuția)