brazvan a scris:
Daca acea instalatie deserveste intregul cartier (12 case) nu poate sa va opreasca apa si sa va priveasca de al acest drept comun, incalca drepturile omului, daca tot o face chemati Politia. Cum este pe prop. comuna nu are voie sa umble la ea, doar in caz de necesitate...sa rupt o conducta in casa, etc..., dar nu ca asa il taie pe el capul
In legatura cu cainii si zgomotul...sunt pe o propietate privata,imprejmuita,nu ies din curte...daca sunt neingrijiti ..decat la DSV si atunci ar trebui dansii sa vina si sa vada daca pot transmite boli: turbare, raie, etc.,daca au metis de caini din 1 categ(cainii de lupte, pitbull,rotweiller,amstaf,ciobanesc -doar unele categorii, etc) daca ii au vaccinati la timp.
In legatura cu patrupedele care sunt libere in curtea vecina ...ar trebui sa specific ca acest vecin are un gard din sarma groasa prin care pot baga maidanezii botul, se vede prin gard logic si deci ei vor latra non-stop, este un calvar, mai ales pt sotia mea care vine de la job si ar vrea sa se odihneasca si nu poate, este si ea exasperata. In afara de acest lucru..cei 6-7 maidanezi cat are vecinul nebun, ei nu au decat 2 custi improvizate si atat. Cu vecinul nu ma pot intelege, nu recunoaste nimic din ceea ce zice si ce face, trateaza pe toata lumea ca pe niste prosti si se lauda ca are relatii printre avocati, ca nu il costa procedurile de judecata in caz de nevoie...la multi vecini fraieri chiar le este frica, sunt mai prosti decat ii credeam eu! Eu as vrea sa incerc pe cale legala.