avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acordul ambilor soti la instrainarea unui bun imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acordul ambilor soti la instrainarea unui bun imobil

sunt divortat din 2007 , apartamentul neamenajat , in care s-a locuit impreuna 1,5 ani a fost cumparat cu bani donati de mama mea ( procurator de fonduri ) ce specifica ca donatia se face fiului ei .... , nu ambilor soti , la 7 ani de la divort un notar public de pe calea vitan / zizin , imi cere acordul fostei sotii care este stabilita din 2008 in spania , sunt disperat ce pot face ? , partajul nu a fost facut deoarece eu am dat tot mobilierul fostei sotii , ce pretentii poate emite aceasta ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 23:22, 1 Ianuarie 2014
Mergeti la alt notar.
Donatia in nume propriu nu este supusa partajului. Nu scrie in actul de donatie ca a fost donat ca "bun propriu"?
Conteaza ce scrie exact in act, ati inabulat in nume propriu ? Cred ca nu, cine apare ca si proprietar, nu sunteti dvs si sotia ?
Luati legatura cu fosta daca mai puteti si rugati-o sa va dea declaratie sau va trebui sa actionati in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, am avut un apartament în coproprietate cu mama ... Marcel1987@ Marcel1987@ Bună seara, am avut un apartament în coproprietate cu mama mea (văduvă) 50-50, ulterior m-am căsătorit și am achiziționat unul prin credit imobiliar, ... (vezi toată discuția)
Bun propriu, modalitati de dobandire in timpul casatoriei ContSters172348 ContSters172348 buna ziua, doresc sa cumpar un apartament fiului meu care este casatorit.Ce forma juridica trebuie sa utilizez pentru ca imobilul sa nu fie supus partajului in ... (vezi toată discuția)
Pretentii divort amiabil, dupa 1 an de zile puzuzu puzuzu Buna ziua/seara. Va rog frumos sa ma ajutati cu o nelamurire. Acum 1 an am divortat de fosta sotie, in mod amiabil. PE GURA am stabilit ca nu vrea ... (vezi toată discuția)