avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de proprietate

Buna ziua

Este posibil, prin legislatia actuala, ca un cetatean sa-si capete dreptul de proprietate asupra unor bunuri imobile (teren ,casa) ce sunt intabulate pe numele altui cetatean ce le-a dobandit legal prin act de vanzare-cumparare ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:54, 2 Ianuarie 2014
Acest lucru ar fi posibil numai daca s-ar anula actul de vanzare-cumparare, dupa care persoana in cauza sa obina dreptul de proprietate asupra acelui imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract de vanzare-cumparare viorel10 viorel10 In 2004 am cumparat o casa cu teren de la o persoana care era divortat din 1999 si avea titlul de proprietate pe numele lui facut in 2002.Totul s-a facut ca la ... (vezi toată discuția)
Dreptul la proprietate danutu-cau danutu-cau m-ia fost incalcata proprietatea de catre o vecina in mod abuziv .am facut o reclamatie la politie si as vrea ce sa stiu ce pot face .mentionezca am titlu de ... (vezi toată discuția)
Intrebare alina240 alina240 As avea si eu o intrebare. Cetatean strain casatorit cu cetatean roman si detin impreuna o proprietate compusa din casa si teren. Din cauza ca cetateanul ... (vezi toată discuția)