avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie in Canada intre un cetatean canadian si un ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie in Canada intre un cetatean canadian si un roman

Buna ziua!

Sunt plecata in Canada cu visa turistica, unde asi dori sa ma casatoresc cu un cetatean canadian. Cum se procedeza? De ce acte am nevoie?
Ma voi stabili in Canada.
Pentru visa de lucru va trebui sa ma intorc in tara sau dupa casatorie voi avea drept de lucru?

Multumesc
Reka
Cel mai recent răspuns: maysam cris , utilizator 11:33, 24 Iulie 2018
Va casatoriti la ambasada Romaniei sau in fata autoritatilor canadiene? Daca alegeti ambasada va fi simplu, cititi aici pentru ca nu dati prea multe amanunte:
[ link extern ]

Daca va casatoriti in fata autoritatilor canadiene cereti informatiile de la sursa (de la ei). Veti mai avea probabil nevoie de niste documente in plus fata de ce scrie in link insa le puteti obtine de la ambasada noastra.
In legatura cu viza cel mai probabil este ca va trebui sa reveniti in tara si sa o solicitati de la ambasada Canadei in Romania.
Multumesc frumos pentru raspuns :)
Cu placere, sper sa va fie de folos :)
Buna ziua. Vreau sa emigrez in Canada de aprx 2 ani si am cheltuit destui banii aici ptr aceasta , ...dac ma casatoresc cu un cetatean Canadian in canada ,cam in cat timp optin rezidenta, va rog mult sa mi spune ti ....multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean canadian AndreiMartin AndreiMartin Buna, am decis sa ma casatoresc cu un cetatean canadian. Casatoria va avea loc in Romania dupa care avem sa aplicam pentru permis de sedere pentru ea (fiind ... (vezi toată discuția)
Nastere in ro cu un cetatean canadian cristinace cristinace Am rezidenta permanenta in Canada, si sunt insarcinata cu sotul meu, canadian. Mi-ar placea sa vin sa nasc in Romania pt a fi aproape de familie. Ce cetatenie ... (vezi toată discuția)
Certificat de deces eliberat in canada selon87 selon87 Buna ziua ! Ceatean roman- canadian decedat in Canada - Certificatul de deces eliberat de statul canadian, poate fi folosit pentru declararea decesului la ... (vezi toată discuția)