Buna ziua,tuturor spuneti-mi si mie va rog ce e de facut in cazul meu si anume:am dat in judecata casa de pensii pt.refuzul de -ami recalcula pensia in baza noi adeverinte depuse din care reiese ore suplimentare.drept de recurs 30 de zile de le data comunicari,dar recursul nu l-am facut pt.ca raspunsul ar fi fost acelai,intrebare,ar putea sa imi cauzeze in tribunal ar trebui sa ma reprezinte un avocat,va multumesc cu stima.
Deci eu ramin toata viata cu pensia pe care o am pt.ca nu-mai pot face nimic in legatura cu adv pt. orele suplimentare .Termenul pt.recurs a trecut de 5 luni.
Eu zic să nu renunțați la acțiune. Nu vă costă nimic să lăsați instanța să pronunțe o soluție. Nu se știe niciodată de unde sare iepurele. În acest tip de litigii foarte mulți judecători sunt extrem de îngăduitori.
Teoretic asa este cum spuneti dvs dar practic daca-mi respinge actiunea eu mai pot depune la casa de pensii vreo cerere in acest sens (sa-mi recalculeze,sa mai verifice adv.nu stiu zic si eu o portita ceva.)