avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare studenti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare studenti

Buna ziua,sunt student in anul doi la inginerie tehnica. Vreau sa stiu,daca am cunostintele si abilitatile necesare unui inginer si pot demonstra acest lucru angajatorului, in termeni legali pot fi angajat de pe acum in postul de inginer sau e necesara diploma? Daca se poate,care sunt conditiile? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:09, 3 Ianuarie 2014
Pentru a fi angajat pe postul de inginer va trebui sa fiti absolvent de facultate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Master in constructii civile, drepturi si competente AndreiDM11 AndreiDM11 Am o nelamurire, am terminat Cfdp (Facultatea de Constructii Cai ferate drumuri si poduri), si vreau sa stiu, daca as face un master pe Civile respectiv CDB ... (vezi toată discuția)
Incadrare in munca ... pufosme pufosme Buna ziua, Am absolvit facultatea de Inginerie Electrica in cadrul universitatii Politehnica Bucuresti pe programul Sisteme Electrice, iar acum sunt in ... (vezi toată discuția)
Calificare si incadrare pe post george_x george_x cineva a pus o intrebare asemanatoare, dar raspunsul n-a fost foarte clar. 1) sa spunem ca eu vreau sa angajez pe cineva pe un post diferit de calificarea ... (vezi toată discuția)