avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită procedura
Discuție deschisă în Executare silită

procedura

Cum se poate executa silit o persoana care nu se afla la domiciliu ( fiind in strainatate , iar la domiciliu nefiind nimeni) si ce se executa ( valoric vorbind) daca cel executat nu are nici un bun mobil sau imobil in proprietate?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 14:23, 4 Ianuarie 2014
Daca nu exista venituri si bunuri, practic nu ai ce executa.
Se pot executa doar bunurile din proprietatea debitorului sau veniturile acestuia. Daca nu are nimic, dosarul se va inchide pt insolvabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera o suma de bani imprumutata? Stela Constantinescu Stela Constantinescu Buna ziua! In anul 2010, am imprumutat unei persoane o suma de bani, prin inscris notarial. Neprimind banii imprumutati, am facut demersuri in instanta, in ... (vezi toată discuția)
Bun imobil comun - executare silita ioanagts ioanagts Buna ziua, am fost asociat si administrator la un srl. societatea a intrat in insolventa si lichidatorul a cerut angajarea raspuderii administratorilor. am ... (vezi toată discuția)
Executare silita cheltuieli de judecata laur123 laur123 Buna ziua Sunt intr-o situatie cam neplacuta. In urma unei condamnari am de plata niste cheltuieli de judecata pe care candva le voi si plati. Problema ... (vezi toată discuția)