avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum pot recupera o suma de bani imprumutata?
Discuție deschisă în Executare silită

Cum pot recupera o suma de bani imprumutata?

Buna ziua!
In anul 2010, am imprumutat unei persoane o suma de bani, prin inscris notarial. Neprimind banii imprumutati, am facut demersuri in instanta, in urma careia s-a incuviintat executarea silita.
Parata nu are nici un bun mobil sau imobil in proprietate.
Va rog, spuneti-mi ce alte cai legale ma pot ajuta in recuperarea banilor.
Cu stima.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:55, 8 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din pacate nu aveti de unde recupera suma. Debitorul insolvabil nu pateste nimic.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca nu are bunuri, poate are venituri (salariu, pensie, etc.). veniturile se executa insa in timp. ati fost imprudenta, creditand o persoana care nu v-a oferit garantia returnarii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Ne avand bunuri proprii nu prea aveti ce sa executati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare contract de imprumut Rojin Rojin Buna ziua. Intrebarea mea este cum pot sa-mi recuperez banii de la o persoana fizica careia i-am imprumutat o suma de bani cu contract de imprumut ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie shadow21 shadow21 buna ziua. In urma cu 2 luni am dat cu imprumut suma de 8800e. Tranzactia s-a facut printr-un birou notarial. Detin actul din care rezulta imprumutul insa ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie pe baza unui contract notarial de imprumut gabytz74 gabytz74 Am de recuperat o suma de bani (50.000 RON) de la un individ. Au trecut 9 luni de la data scadenta. Actul pe care l-am semnat in fata notarului are titlu ... (vezi toată discuția)