avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adoptie- doresc sa imi gasesc mama naturala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adoptie- doresc sa imi gasesc mama naturala

Buna seara. Sunt adoptata de la varsta de 3 4 zile si tot ce stiu este numele si prenumele mamei mele naturala de fata. Cum as putea sa o gasesc?( mentionez ca in actul de adoptie este adresa la care sta verisorul ei primar, care nu vrea sa ma ajute sub nicio forma sa o contactez). Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Elenacl , utilizator 10:38, 4 Ianuarie 2014
Varul unde locuieste, la sat , la oras ?
Daca sta la sat, imcercati sa mergeti pana acolo, cred ca tot satul stie unde locuieste acum mama dvs sau macar cunosc si alte rude ale mamei care poate sunt binevoitoare sa va zica.
Puteti incerca si la evidenta populatiei, o vor contacta daca adresa din acte coincide cu cea actuala si daca dansa doreste, vi se va comunic adresa.
Mai puteti incerca cu un detectiv daca va permiteti.
Nu imi permit un detectiv. Nu, adresa este din Bucuresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut o persoana, cum pot sa dau de ea? petrescucornelia petrescucornelia Caut un verisor despre care nu mai stiu nimic de peste 10 ani. Ii cunosc numele si prenumele atat ale lui cat si ale parintilor , data si locul nasterii. ... (vezi toată discuția)
Cum imi gasesc parintii nmbcatega nmbcatega Buna ziua, ma numesc florin si de curand am aflat ca eu am fost adoptat, parinti mei adoptivi mi-au comunicat acest lucru si mi-au dat si decizia de adoptie, ... (vezi toată discuția)
Succesiune ContSters48919 ContSters48919 Daca in urma citatiei unul din succesori nu se prezinta deoarece este plecat in strainatate cu domiciliul necunoscut, iar un altul nu se prezinta deoarece nu ... (vezi toată discuția)