avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum scap de control judiciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum scap de control judiciar

Am o condamnare de 3 ani cu suspendare si 6 ani cu control judiciar(in fiecare luna trebuie sa ma duc sa semnez).eu muncesc in afara fara contract de munca si vin lunar in tara(destul de costisitor).a trecut un an de cand semnez.INTREBAREA MEA ESTE:SE POATE FACE CEVA SA NUMAI FIU OBLIGAT SA SEMNEZ.
Cel mai recent răspuns: Romeo Valentin , Expert judiciar 12:56, 4 Ianuarie 2014
nu trebuie sa semnati..........cred ca a fost destul de indulgenta si asa instanta ..
Ar trebui sa fiti multumit asa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde trebuie sa apelez pentru a fi angajat cu cazieru patat munteanu razvan munteanu razvan in 2010 am primit 1 an cu suspendare si 3 ani incercare care sunt trecute in cazier,acuma am primit un post de munca unde am semnat un contract de munca si ... (vezi toată discuția)
Se poate parasi tara daca judecatorul mi-a dat 4 ani cu suspendare? nikol_zagros nikol_zagros Buna ziua..fiti amabili am nevoie urgenta de raspun daca se poate...fratele meu are 4 ani cu suspendare pentru talharie,dar timp de 8 ani trebuie sa se duca o ... (vezi toată discuția)
Control judiciar Danmarin488@gmail.com Danmarin488@gmail.com Buna dimineata, sunt an control judiciar 2 ani si 10 luni, mai am la semnat pana an Aprilie anu asta,ce se poate antampla daca plec la munca an Alta tara si nu ... (vezi toată discuția)