avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Recuperator creante
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Recuperator creante

buna am si eu o intrebare cum pot deveni recuperator de creante ,imi trebuie un anumit curs ,o anumita diploma si daca da , de unde le pot procura ,se poate si sa lucru ca independent ,ca pfa pe langa o companie sau banca care se ocupa de asa ceva ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: IONUT CRACIUN , Consultant credite si finantari 08:55, 8 Ianuarie 2014
Majoritatea societăților care recuperează creanțe sunt organizate sub forma SRL-urilor, având de obicei ca și obiect de activitate Consultanța în afaceri și Management. Recuperarea creanțelor pentru diverse entități se face în baza contractelor de mandat pentru recuperare / colectare debite / creanțe. Nu aveți neapărat nevoie de o diploma pentru a face asta, însă este extrem de recomandată colaborarea cu un cabinet de avocatură/consilier juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier în proprietate industrialã monik monik buna ziua, am si eu cateva intrebari legate de consilierii in PI. sunt chestii mai practice, organizatorice, pe care nu prea am cum sa la aflu din alta parte, ... (vezi toată discuția)
Consilierul juridic in cadrul unui cabinet de avocat ContSters40598 ContSters40598 Concret, cum poate colabora consilierul juridic cu un avocat? Ce poate el face in cadrul cabinetului de avocat? Cum va colabora cu avocatul? Cum va fi ... (vezi toată discuția)
Neonorare contract recuperare creante UCH UCH In august 2009, in calitate de presedinte al unei asociatii de proprietari, am incheiat un contract de asistenta juridica, in vederea recuperarii creantelor de ... (vezi toată discuția)