avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Fiscalitate - plata impozit chirie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Fiscalitate - plata impozit chirie

Matusa mea a inchiriat o camera unei persoane pe 2 ani, cu contract inregistrat la Directia Finantelor. Acea persoana a plecat din tara fara sa mai plateasca chiria si utilitatile. In contract nu sut prevazute conditiile de reziliere a contractului. Pentru a nu mai plati impozit la Directia finantelor ce trebuie facut?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:33, 5 Ianuarie 2014
Proprietarul imobilului declara la autoritatea fiscala rezilierea unilaterala a contractului ca urmare a parasirii spatiului de catre chirias

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract inchiriere astringent astringent Buna ziua , Anul trecut mi-am inchiriat apartamentul , contract cu durata 12 luni.Contractul a fost inregistrat la Administratia Financiara , sunt cu plata ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere bub2 bub2 Buna ziua.Cu data de 01.04.2018 am incheiat un contract de inchiriere pentru un spatiu din imobilului meu,pe termen de un.Casa era de vanzare,si i-am spus la ... (vezi toată discuția)
Factura utilitati ORIONIMPEX ORIONIMPEX Sumele incasate pentru factura de utilitati de catre proprietar -persoana fizica de la chirias -persoana juridica ,conform contractului de inchiriere aql ... (vezi toată discuția)