avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... ORDONANTA 10/2013
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

ORDONANTA 10/2013

Am nevoie de un sfat juridic , daca ma poate indruma cineva? Am raportul de evaluare inaintea aparitiei stupidei ordonante 10/2013 . Intrebarea mea pasul urmator care ar fii? Sa fac o adresa catre ANRP prin care sa solicit sa mi se aduca la cunostiinta data la care ar trebui sa intru in drepturi s-au sa actionez in instanta ANRP-UL. Avand in vedere decizia CCR/decembrie 2013 .
Cel mai recent răspuns: Andreea Clara Robu , Avocat 22:02, 29 Ianuarie 2014
Credeti ca stie cineva ce anume doriti dvs, fara sa expuneti detaliat toate aspectele problemei cu care va confruntati?
CC s-a pronuntat impotriva neconstitutionalitatii esalonarii platii intr-un decurs de 10 ani.
intr-adevar ati dat cam putine detalii sa pot formula un raspuns exact deoarece sunt varii situatii privind despagubirile.
Cel mai bine va adresati celor de la ANRP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de revizuire intemeiata pe neconstitutionalitate declarata ulterior judecarii cauzei tcnz tcnz In cazul in care o lege (integral sau partial) este declarata neconstitutionala, cei carora li s-au pronuntat hotarari judecatoresti (in baza legii/articolelor ... (vezi toată discuția)
Taxa auto castigata in instanta Drujescu Drujescu Buna ziua.As vrea sa dau guvernul in judecata.Eu am castigat in instanta taxa de poluare la un autoturism.Acum vad ca ei au dat OU ca imi vor restitui banii in ... (vezi toată discuția)
Grilele notariale ( depagubirile anrp) Hamarsold1944 Hamarsold1944 DESPAGUBIRILE LA ANRP SE FAC DUPA GRILA DIN 2013. DACA LA CRAIOVA CASELE DIN ZONA A SUNT EVALUATE LA SUMA DERIZORIE DE 970 LEI/ MP SI TERENUL ESTE EVALUAT LA ... (vezi toată discuția)