avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Problema Contract de Munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Problema Contract de Munca

Buna ziua,
In 2011 am divortat. In momentul divortului eram angajata la firma fostului meu sot, care, atunci, era declarata in stare de faliment.
Firma a fost executata silit, iar banca pentru recuperarea datoriei a scos la vanzare terenul,care a fost adus gaj pentru obtinerea creditului.
Din cate stiu, in momentul de fata, firma nu mai exista, iar terenul a fost vandut.
Legatura mea cu fostul meu sot s-a pierdut pentru ca nu mai vrea sa fie gasit. Ceea ce ma framanta este ca nu stiu ce s-a intamplat cu statutul meu de angajat in momentul in care firma a mai incetat sa existe.
Unde si Cui trebuie sa ma adresez pentru a afla acest lucru ?
Ce ma sfatuiti sa fac ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:47, 6 Ianuarie 2014
Din moment ce firma nu mai exista,contractul dvs de munca a incetat de mult.
In legatura cu contractul dvs de munca va adresati ITM-ului pentru a va da informatii,etc.Acum este cam tarziu sa depuneti actele pentru somaj.
Depuneti o sesizare scrisa la ITM prin care solicitati sa va comunice daca c.i.m. a incetat, data incetarii si articolul in baza caruia a incetat.
Mentionati in sesizare ca societatea respectiva nu mai exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare activitate niconica niconica In urma incetarii activitatii, la cerere, cum procedez daca angajatorul nu mi-a eliberat nici o dovada( decizie de incetare vizata de ITM), sustinand ca a ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca monica.av monica.av Buna ziua, As avea nevoie de un sfat! Matusa mea a lucrat intr-o firma un an de zile. De la inceput i-au fost solicitate copie de pe buletin si cartea de ... (vezi toată discuția)
Refuz angajator de a plati salariu michimag michimag Buna dimineata, Sotul meu, a fost angajat cu contract de munca pe durata determinata de o luna, intelegerea fiind ca dupa aceasta perioada, sa se ... (vezi toată discuția)