Buna ziua,
In 2011 am divortat. In momentul divortului eram angajata la firma fostului meu sot, care, atunci, era declarata in stare de faliment.
Firma a fost executata silit, iar banca pentru recuperarea datoriei a scos la vanzare terenul,care a fost adus gaj pentru obtinerea creditului.
Din cate stiu, in momentul de fata, firma nu mai exista, iar terenul a fost vandut.
Legatura mea cu fostul meu sot s-a pierdut pentru ca nu mai vrea sa fie gasit. Ceea ce ma framanta este ca nu stiu ce s-a intamplat cu statutul meu de angajat in momentul in care firma a mai incetat sa existe.
Unde si Cui trebuie sa ma adresez pentru a afla acest lucru ?
Ce ma sfatuiti sa fac ?
Din moment ce firma nu mai exista,contractul dvs de munca a incetat de mult.
In legatura cu contractul dvs de munca va adresati ITM-ului pentru a va da informatii,etc.Acum este cam tarziu sa depuneti actele pentru somaj.
Depuneti o sesizare scrisa la ITM prin care solicitati sa va comunice daca c.i.m. a incetat, data incetarii si articolul in baza caruia a incetat.
Mentionati in sesizare ca societatea respectiva nu mai exista.
Incetare activitate
niconica
In urma incetarii activitatii, la cerere, cum procedez daca angajatorul nu mi-a eliberat nici o dovada( decizie de incetare vizata de ITM), sustinand ca a ... (vezi toată discuția)