avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Care sunt situațiile în care instanța ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Care sunt situațiile în care instanța repune cauza pe rol?

Buna ziua si La multi ani pe 2014!

Va rog o lamurire :

In ce conditii se poate repune pe rol un proces civil care este in derulare daca nu a fost suspendat?

mai concret. proces inceput pe vechiul cod in ian 2013. S-au dat termene ,procesul a mers inainte s-a facut si interogatoriile partilor care au fost prezente , dar la termenul din nov 2013, s-a cerut amanarea de catre una din parti (care era chemata la interogatoriu pentru angajare aparartor , insa instanta dispune,, repune pe rol procesul ca reclamanta sa depuna actele de proprietate la dosar".

Nu inteleg ceinseamna acesata repunere pe rol si in ce conditii se poate face ?
Daceste tocmai normal aSA ceva?


Multumiri.
Cel mai recent răspuns: leusan , utilizator 21:54, 16 Ianuarie 2014
buna ziua, cu certitudine va scapat ceva, instanta, dupa ascultarea partilor si a martorilor a dispus ,,in pronuntare,, ...... studiind dosarul in camera de consiliu, a observat ca ...sunt necesare acele documente. fapt penru care il repune pe rol.
Nu absolut nimic .Exact asacum v-am descris situatia s-a si intimplat.

Tocmai din aceste motive nu stiu care sunt situatiile in care se poate repune pe rol a cauza.
Nu există alte situații, le căutați degeaba. Poate să fie o eroare pe site-ul instanței. Puteți afla numai din dosarul cauzei dacă instanța a rămas în pronunțare sau dacă este o eroare pe site.
Am consultat dosarul este exact asa cum am precizatcitez,, se repune pe rol cauza pentru ca instanta a constatat ca nu sunt depuse actele de proprietate" Termen... cu citarea partilor

Desi nu s-au depus la primul termen s-a pronuntat.

Asta ROMNAI!

Oare unde e DREPTATEA?

Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2014
leusan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nepronuntarea asupra unei cereri de incuvintare probatoriu poate ... Antik Antik Nepronuntarea asupra unei cereri de incuvintare probatoriu poate atrage nulitatea incheierii de sedinta ? Am depus o cerere de repunere pe rol a unui ... (vezi toată discuția)
Procedura in fata primei instante clientX clientX In cadrul unui proces ce a ramas in pronuntare mai pot fi aduse probe noi cu inscrisuri? Precizez ca partea adversa initial refuza sa se prezinte sau sa ... (vezi toată discuția)
Dosar suspendat si repus pe rol anca33a anca33a Buna seara Am avut proces pentru marirea pensiei alimentare dar datorita faptului ca am ajuns prea tarziu la proces acesta se suspendase,acum vreau sa fac ... (vezi toată discuția)