As dori sa aflu daca exista un termen limita de semnare a unui contract de prestari servicii; eu ca prestator am semnat deja (nu m-am apucat de lucrare) insa beneficiarul nu l-a semnat incat (au trecut 2 saptamani de la semnarea de catre mine).
Intre timp eu refuz alte contracte datorita faptului ca astept semnarea celi de mai sus.
Exista un termen limita impus de lege in care beneficiarul sa isi puna semnatura pe acel contract?
Respectivul contract nu exista/ nu are aplicabilitate/ nu induce obligatii, pentru semnatari, etc. atata timp cat nu este semnat atat de beneficiar cat si de executant.
Daca nu aveti contract de prestari servicii pe rol, semnat si parafat de catre beneficiar, de ce nu acceptati alte contracte, cu alti beneficiari, lasandu-l pe cel despre care amintiti sa astepte pentru cand veti avea timpul necesar sa il abordati.
Nu ar trebui sa fiti mirat, daca beneficiarul respectiv care amana semnarea contractului, va renunta la un moment dat, sa semneze cu dvs. un contract de prestari servicii, in conditiile in care a gasit un alt executant care ii ofera conditii contractuale mai bune decat dvs.
teroria acceptarii contractului spune ca un contract este acceptat in mmomentul semnarii de catre partea careia i se opune adica beneficiarul daca il are semnat de Dv poatee sa va pretinda execurtarea prestatiei ciar daca nu l=a semnat si el. faceti o notificare cu data si clarificarea situatiei.