avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract prestari servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract prestari servicii

Buna ziua,

As dori sa aflu daca exista un termen limita de semnare a unui contract de prestari servicii; eu ca prestator am semnat deja (nu m-am apucat de lucrare) insa beneficiarul nu l-a semnat incat (au trecut 2 saptamani de la semnarea de catre mine).

Intre timp eu refuz alte contracte datorita faptului ca astept semnarea celi de mai sus.

Exista un termen limita impus de lege in care beneficiarul sa isi puna semnatura pe acel contract?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Relu Roman , Avocat 18:22, 6 Ianuarie 2014
Puteti sa-i trimite-ti o notificare recomandata prin care solicitati o data certa pentru semnare a contractului altfel acesta devine nul
Respectivul contract nu exista/ nu are aplicabilitate/ nu induce obligatii, pentru semnatari, etc. atata timp cat nu este semnat atat de beneficiar cat si de executant.
Daca nu aveti contract de prestari servicii pe rol, semnat si parafat de catre beneficiar, de ce nu acceptati alte contracte, cu alti beneficiari, lasandu-l pe cel despre care amintiti sa astepte pentru cand veti avea timpul necesar sa il abordati.
Nu ar trebui sa fiti mirat, daca beneficiarul respectiv care amana semnarea contractului, va renunta la un moment dat, sa semneze cu dvs. un contract de prestari servicii, in conditiile in care a gasit un alt executant care ii ofera conditii contractuale mai bune decat dvs.
teroria acceptarii contractului spune ca un contract este acceptat in mmomentul semnarii de catre partea careia i se opune adica beneficiarul daca il are semnat de Dv poatee sa va pretinda execurtarea prestatiei ciar daca nu l=a semnat si el. faceti o notificare cu data si clarificarea situatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere acord pt executare contract ginnyy ginnyy Am urmatoarea situatie: un contract de prestari servicii, semnat de prestator, merge la beneficiar pt semnare. Procedura de semnare la beneficiar dureaza 1 ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii mihai_diana mihai_diana Buna ziua. As dori sa aflu daca trimit electronic un contract de prestari servicii si la noi ramane un exemplar semnat doar de firma noastra este in regula ... (vezi toată discuția)
Ce valoare are conventia de prestari servicii de intermadieri imobiliare? stefy2104 stefy2104 Buna ziua, daca semnezi in calitate de cumparator o conventie de prestari servicii de intermedieri imobiliare, ce ti se poate intampla? Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)