avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Noul cod penal,intrebare!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Noul cod penal,intrebare!


buna seara
va rog sa-mi spuneti si mie daca un detinut condamnat la 8 ani de inchisoare pt talharie(art 211),din care a executat 5 ani si 4 luni-adica 2/3 din pedeapsa si acum i s-a dat amanare de 6 luni,poate beneficia de noile aplicari ale codului penal de la 1 februarie.
multumesc frumos



Cel mai recent răspuns: myhaela39 , utilizator 20:14, 13 Ianuarie 2014
Pana la 01. 02. mai este. Sa formuleze cerere de eliberare conditionata.
a fost la comisia penitenciarului si i-au dat amanare 6 luni.a facut cerere pt recurs de aproximativ doua saptamani,dar nici acum nu a fost citat la judecatorie.
multumesc
noul cod penal nu modifica semnificativ conditiile ba chiar le inaspreste daca cel condamnat este in regim inchis.
ar fi ideal ca la recurs sa fie pus in libertate .
este in regim semideschis.multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal myhaela39 myhaela39 buna seara va rog sa-mi spuneti si mie daca un detinut condamnat la 8 ani de inchisoare pt talharie(art 211),din care a executat 5 ani si 4 luni-adica 2/3 din ... (vezi toată discuția)
Cerere schimbare regim de executare a pedepsei gabytza79 gabytza79 Buna ziua.Concubinul meu este in penitenciar si doreste sa faca o cerere la regimul de executare,sa fie trecut la un regim inferior celui care este in momentul ... (vezi toată discuția)
Liberarea condiţionată (art.587 ncpp) nicoletaroman nicoletaroman Buna ziua! fratele meu este detinut din 2009. In prezent se afla la penitenciarul Galati. Pe data de 27 ianuarie 2015 a intrat in comisia de eliberare a ... (vezi toată discuția)