avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Grupa a 2 a de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Grupa a 2 a de munca

Buna ziua.Llucrez in MAPn ca angajat civil. Lucrez in conditii periculoase. as dori sa va intreb:Am dreptul la grupa a2a de munca? Daca am, va rog sa imi spuneti conform carei legi si ce articol?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 02:17, 6 Mai 2014
Intrebarea trebuie adresata direct sevicilului personal al unitatii respective. Doar cei de acolo va fac incadrarea in grupa de munca in conformitate cu locul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obține în prezent schimbarea grupei de muncă? Chioseaua Chioseaua Sunt asistent medical si lucrez intr-un cabinet dotat cu instalație radiologica de gradul 3( grupa a-III-a de risc radiologic conform CNCAN) pentru care ... (vezi toată discuția)
Criterii de acordare sporuri toxicitate cat woman cat woman De aproximativ 4 ani lucrez intr-un spital de stat in laboratorul de anatomie patologica ca operator date, deci sunt angajatul Dep. Statistica repartizat in ... (vezi toată discuția)
Vreau sa dau in judecata mapn bogdan1981 bogdan1981 Buna ziua. As dori sa dau in judecata MApN si as dori sa stiu care sunt sansele de castig. Am plecat prin demisie in anul 2008 din MApN. Mentionez ca unitatea ... (vezi toată discuția)