avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Schimbarea declaratiei la parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Schimbarea declaratiei la parchet

Vorbesc de spete unde nu prea sunt martori (sau nu sunt deloc) dar unde inculpatul din prostie "scuipa tot" ... Si atunci declaratia lui + declaratia p. vatamate il incrimineaza, fiind singurele probe concludente.

Cam in cat % din cazuri, in asemenea situatii cel "fraierit de politisti" isi schimba declaratia la parchet? sau in fata judecatorului ? dupa propria parere...
Cel mai recent răspuns: saaaaaaaaapoiii , utilizator 08:23, 8 Ianuarie 2014
Daca are avocat inculpatul se poate orienta ca sa se apare.
In caz contrar risca sa se afunde si mai tare...deoarece daca recunoaste isi poate complica foarte tare existenta daca apoi neaga comiterea faptei...

Insa, exista si posibilitatea de achitare in cazul expus de dvs.
Nu merge in niciun caz a se merge dupa ureche in astfel de cazuri, ci doar in mod bine analizat si fara avocat angajat este foarte riscant sa procedati in acest mod intrucat instanta nu crede ca v-au pacalit politistii...
Eu stiu ca se poate dar instantele nu va cred pe cuvant...
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

In caz contrar risca sa se afunde si mai tare...deoarece daca recunoaste isi poate complica foarte tare existenta daca apoi neaga comiterea faptei...

Cu ce ? adica... ar ramane fara probe...doar cu declaratia victimei ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

cercetare jucatoreasca- este complicitate la infractiunea de talharie? clara1967 clara1967 Buna ziua. Fiul meu este implicat ca si complice intr-un dosar de talharie.La instanta penala datorita prezentarii eronate a faptelor in rechizitoriu, ... (vezi toată discuția)
Hartuit de procuror - parte vatamata Xaxa Xaxa Datorita lipsei de profesionalism si a prostiei am trimis un memoriu nu prea frumos domnilor politisti. De asemenea le-am trimis niste SMS-uri in care ma ... (vezi toată discuția)
Controverse privind proba cu testul poligraf cezarad cezarad Doresc sa va intreb care este temeiul juridic pe care il poate invoca un avocat in cursul judecatii unui apel cu privire la administrarea probei cu TESTUL ... (vezi toată discuția)