avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua - acte tutela persoana cu handicap gr. I
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua - acte tutela persoana cu handicap gr. I

buna ziua am o intrebare de ce acte am nevoie pt tutela pt fiul meu care are 20 de ani este o persoana cu handicapt de gradu 1
Ultima modificare: Marți, 7 Ianuarie 2014
danieladana40, utilizator
Cel mai recent răspuns: danieladana40 , utilizator 21:37, 8 Ianuarie 2014
ce boala are fiul ?daca are discernamant si nu se poate ingriji sau deplasa, puteti fi curator, daca nu are discernamant, cereti punerea sub interdictie si ii deveniti tutore.

sufera de autism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentare persoana cu handicap grav mihaeza73 mihaeza73 Am un fiu care are 20 ani. Este evaluat cu handicap grav permanent (tetrapaeza spastica), si nu are discernamant. As dori sa aflu sub ce forma as putea sa-l ... (vezi toată discuția)
Buna ziua- reprezentare in instanta danieladana40 danieladana40 va rog frumos ca sa ajutati daca eu sint asistent personal la fiul meu de 20 de ani el find persoana cu handicap il pot reprezenta in instanta daca nu am ... (vezi toată discuția)
Punere sub interdictie? este singura solutie? sorina_h2004 sorina_h2004 Buna ziua, Baiatul meu a implinit 18 ani,are handicap grav cu insotitor,cod boala 5. Dupa ce am ridicat certificatul de grad mi s-a explicat ca singura ... (vezi toată discuția)