avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Neacordare grupa I de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Neacordare grupa I de munca

Buna ziua.

Am lucrat ca ajutor mecanic locomotiva , la Combinatul chimic Giurgiu. Combinatul chimic Giurgiu a fost inchis.Lichidatorul nu imi acorda grupa I (adeverinta)pe perioada lucrata pe locomotiva(7 ani),motivand vina mea ca nu am luat grupa cand functiona combinatul , motivand si ca casa de pensii le cere diferite tabele sau grafice cu grupele acordate in aceea perioada(83-90), care lichidatorul nu le detine.Cum pot rezolva aceasta problema?

In loc de adeverinta de grupa I am primit acesta adeverinta

[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 7 Ianuarie 2014
Vasilegheorghe1, utilizator
Am rezolvat problema in instanta.Va multumesc pt ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere grupa i de munca MoraruLM MoraruLM Am lucrat la societatea SC VERACHIM SA Giugiu (fostul Combinat Chimic Giurgiu) in peroada 03.09.1985-28.10.1988 iar lichidatorul judiciar al societatii, firma ... (vezi toată discuția)
Combinatul chimic din giurgiu Alexandra Boltașu Alexandra Boltașu Bună ziua. Tatăl meu a lucrat în Combinatul chimic din Giurgiu la secția solventi 2 ani jumătate si nu i s-au trecut in grupa de munca. Cum se poate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am lucrat le cch giurgiu ca economist stagiar în ... Marusec Marusec Buna ziua, am lucrat le CCH Giurgiu ca economist stagiar în perioada 1984 - 1987. În august 1986 am fost detașată la o instituție din București unde ... (vezi toată discuția)