avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Combinatul chimic din Giurgiu
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Combinatul chimic din Giurgiu

Bună ziua. Tatăl meu a lucrat în Combinatul chimic din Giurgiu la secția solventi 2 ani jumătate si nu i s-au trecut in grupa de munca. Cum se poate obține adeverința pentru grupa I in anii lucrați în secția solventi? Dacă cineva cunoaște detalii sau unde am putea apela. Multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:36, 3 Februarie 2020
Sa se adreseze lichidatorului judiciar al SC Verachim S.A. - fostul Combinat Chimic Giurgiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere grupa i de munca MoraruLM MoraruLM Am lucrat la societatea SC VERACHIM SA Giugiu (fostul Combinat Chimic Giurgiu) in peroada 03.09.1985-28.10.1988 iar lichidatorul judiciar al societatii, firma ... (vezi toată discuția)
Am lucrat la societatea sc verachim sa giugiu (fostul combinat ... nicoleta_simon nicoleta_simon Am lucrat la societatea SC VERACHIM SA Giugiu (fostul Combinat Chimic Giurgiu) in peroada 01.10.1985-30.10.1988 ca inginer stagiar, in anul 2006-2007 am luat o ... (vezi toată discuția)
Neacordare grupa i de munca Vasilegheorghe1 Vasilegheorghe1 Buna ziua. Am lucrat ca ajutor mecanic locomotiva , la Combinatul chimic Giurgiu. Combinatul chimic Giurgiu a fost inchis.Lichidatorul nu imi acorda ... (vezi toată discuția)