avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cui trebuie sa ma adresez pentru abuz IFN?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cui trebuie sa ma adresez pentru abuz IFN?

Buna ziua.
Am o colega care a facut acum un 5 ani un imprumut la un IFN si de atunci tot plateste, dar nu mai poate lichida imprumutul. Va rog sa-mi spuneti cui s-ar putea adresa ca sa i se verifice imprumutul, avand in vedere ca la acest IFN nu i se dau datele solicitate ?. .
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:21, 8 Ianuarie 2014
Buna ziua,

Se poate face o sesizare la ANPC ( Autoritatea Nationala pentru protectia consumatorilor ). Mai intati sa depuna o cerere scrisa la IFN, ( sa ia nr de inregistrare sau sa o trimita prin prin posta cu continut declarat ) in care sa solicite date cu privire la situatia creditului. daca nu primeste raspuns in 30 de zile, sa faca plangere la ANPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia consumatorului florinnedeianu florinnedeianu pentru a reclama o firma trebuie scris prima data la comisariatul judetean sau la ANPC BUCURESTI? (vezi toată discuția)
Scoaterea de la rai platnic vsvsvs vsvsvs Am avut un card oferta de la banca Tiriac,l-am achitat,dar saptamana aceasta cind m-am dus la banca sa fac un imprumut mi s-a spus ca nu pot deoarece ficurez ... (vezi toată discuția)
Credit pana la salariu de la un ifn koszti koszti Buna ziua. In decembrie am luat un credit on line in valoare de 2000 ron credit pana la salariu.deci pe termen de 20 zile. Nereusind sa platesc la timp ifn ... (vezi toată discuția)