avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot sa retrag o sesizare pt un furt ( abuz de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot sa retrag o sesizare pt un furt ( abuz de incredere)?

Pot sa retrag o sesizare pt un furt ( abuz de incredere), daca deja se ajunge la procedura penala, luni 13.01.2013 fiind ,,procesul''? pot Sa retrag urgent sesizare si ,,plangerea penala''? Daca da, cum????
Cel mai recent răspuns: gaagia , utilizator 00:42, 8 Ianuarie 2014
Furt sau abuz de incredere? la abuz se poate, la furt nu.
Multumesc frumos pentru ajutor, cam cum trebuie sa sune cererea mea? Va rog frumos am mare nevoie pentru maine, este urgent, sunt pus in pericol din cauza acestei sesizari ce a adus la ,,plangere penala sau ceva de genul ( a ajuns la procuroro)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa retrag o plangere penala? gaagia gaagia am sesizat organele de politie cu privire la faptul ca mi-a fost furat telefonul. Mi s-a gasit telefonul dupa circa 6 luni, infractorul a fost ,,gasit\'\'. Pot ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere penala GaborAlex GaborAlex Buna ziua, acum doua luni m-am certat cu fratele meu dupa care au rezultat cateva leziuni la coaste, a scos certificat, a depus plangere iar acum o luna m-am ... (vezi toată discuția)
Daca si-a retras plangerea mai pot fi acuzat? liv_cri liv_cri buna ziua. in urma cu o luna , dupa ce nu #-o am scos bon pt taxa de parcare , m-am trezit cu caracatita pe roata. era destul de tarziu, cam pe la ora 8 seara, ... (vezi toată discuția)