avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Acord de mediere in cazul unui divort fara copii
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Acord de mediere in cazul unui divort fara copii

dupa ce se incheie un acord de mediere,ca sa fie cu titlu executoriu se merge cu el la judecatorie cat dureaza,ca si timp?se judeca in sala de sedinte?care e costul transformari din acord in hotarare judecatoreasca ?in cazu
Cel mai recent răspuns: bisu , utilizator 09:11, 22 Ianuarie 2014
actele care sunt in format electronic trebuiesc semnate ???? de catre parti si mediator ???sau doar e o formalitate
Nu trebuie semnate , doar se pun pe cd, de cître mediator, probabil pentru a ușura munca magistraților, atunci când vor insera conținutul acodrului de mediere în dispozitivul hotărârii.
chitanta si factura pe care o eliberez trebuiesc mentionati amandoi sotii sau ......??????
Factura si chitanta se emite pe numele persoanei care a achitat. In cazul in care onorariul a fost achitat de catre ambii soti, atunci emiteti 2 facturi si 2 chitante, cate una pentru fiecare parte platitoare.
va multumesc frumos pt toate informatiile !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!the best

Alte discuții în legătură

Divort garnita georgiana garnita georgiana buna ziua vreau sa-mi spuneti cum procedez ca sa divortez,avem un copil de 5 ani unde trebuie sa merg la judecatorie sau la primarie si ce acte am nevoie ... (vezi toată discuția)
Posibilitate rapida desfacere casatorie ioana_livia ioana_livia buna seara. ce pasi trebuie urmati in cazul unui cuplu, casatorit civil pe 6.12.2012, pentru divort imediat? ( in sensul excluderii celor 30 de zile de mediere ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj john_valentyn john_valentyn Buna seara, As dori sa divortez de sotia mea de comun acord. Avem impreuna o masina care este pe numele meu, cumparata in timpul casatoriei si un apartament ... (vezi toată discuția)