avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transfer de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transfer de proprietate

Am o matusa (verisoara mamei mele) care nu are alte rude mai apropiate (in viata) decat mama mea (verisoara ei). Aceasta matusa (in varsta de 70 de ani) doreste ca dupa moartea ei, apartamentul ei + 2 locuri de veci (singurele ei proprietati) sa ne revina mie si sotului meu. In schimbul acestora, eu si sotul meu ne obligam sa o ingrijim pana la sfarsitul vietii. Care sunt actele notariale care trebuie facute pentru a consfinti aceasta intelegere?
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 14:46, 8 Ianuarie 2014
Contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere. Mergeti la un notar si va explica in detaliu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament vs donatie Sudsemnatu Sudsemnatu Buna ziua, Unchiul meu ( inca in viata) i-a facut testament mamei mele ( acum 15-20 de ani ) pe doua gropi dintr-un cimitir. Intre timp relatiile s-au mai ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare cu uzufruct viager Alina1978 Alina1978 Buna ziua, As avea nevoie de cateva sfaturi in ceea ce priveste incheierea unui contract de vanzare-cumparare pe care as vrea sa il inchei cu matusa mea ( ... (vezi toată discuția)
Testament dumitru florentina dumitru florentina Am o matusa vaduva (78 ani). Are un fiu oligofren (54 ani),internat in spital in momentul actual. A facut un testament la notar prin care lasa casa dupa moarte ... (vezi toată discuția)