avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot schimba numele de familie al mamei din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot schimba numele de familie al mamei din certificatul copilului

Buna ziua.Va rog sa ma indrumati cum procedez in urm.situatie:
Necasatorita legal am dat nastere unui copil.copilul poarta numele de fam al tatalui si ulterior m am casatorit cu acesta si am preluat numele lui ca sa fim o fam .cu acelasi nume.
Intrebare:prin ce cale pot schimba din CN al copilului numele de fam. al mamei sa nu fie cel de fata ci actualul?Sunt dispusa si prin instanta daca exista vreo posibilitate.Va multumesc!
Numele e una si certificatul e alta. mergeti in tara sau la ambasada si faceti copiilor acte de nastere romanesti, e ok.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte minor nascut inaintea divortului cu alt tata decat sotul mamei Cozmenciuclarisa03 Cozmenciuclarisa03 Buna ziua,am o intrebare pt dumneavoastra, sotul meu a fost casatorit si are o fata de 14 ani cu fosta sotie, nefiind despartiti legal ea a mai facut un copil ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea copilului si mama sa nu vrea carmenconstantin carmenconstantin Va salut , va rog daca cineva ma poate ajuta sa-mi explice cum sa recunosc un copil asumindu-mi obligatiile si drepturile de tata cu toate ca mama minorei se ... (vezi toată discuția)
Acte dupa divort diana2010 diana2010 buna ziua, problema mea este urmatoarea , in 2008 am divortat si pana in prezent nu am schimbat actele , muncind in prezent in anglia, acum am revenit in ... (vezi toată discuția)