avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimbare domiciliu PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimbare domiciliu PFA

Sunt PFA si mi-am schimbat domiciliul din sectorul 6 in sectorul 2 Bucuresti. Pot ramane inregistrata ca PFA cu sediul in sectorul 6? Daca este obligatorie mutarea sediului PFA in sectorul 2, la actualul domiciliu, in ce termen de la schimbarea adresei din buletin trebuie sa fac modificarea sediului PFA?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 11:36, 8 Ianuarie 2014
Puteti ramane cu sediul PFA in sect 6 daca puteti face un contract de comodat/inchiriere cu actualul proprietar. Daca dvs nu puteti stabili nici o legatura cu ap. din sect 6, atunci veti fi nevoita ca sa anuntati la Registrul Comertului modificarea sediului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu pfa traducator emiliadin emiliadin Doresc sa mut sediul Pfa traducator deschis in 2009, de la bloc, unde am si domiciliul, la casa, pe care am construit-o si inca nu am intabulat-o. Buletinul ... (vezi toată discuția)
Cum pot radia/ muta sediul pfa? Cristi20000 Cristi20000 Detin un imobil (prima casa) pe numele meu . Am fost casatorit iar sotia a avut un PFA cu sediul in acest imobil.Dupa partaj imobilul mi.a revenit mie fiind in ... (vezi toată discuția)
Pfa it PFAIT PFAIT Buna ziua, As dori si eu sa stiu care sunt modalitatile de a deveni PFA in IT pentru orasul Fetesti, judetul Ialomita.(la Fetesti stau parintii mei) Eu ... (vezi toată discuția)