avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Ajustare pret contract
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Ajustare pret contract

Buna ziua,
Am un contract de executie lucrari incheiat in 2011,pe o perioada de 9 luni.
Contractul prevede ajustarea pretului,si stabileste formula de ajustare,in cazul depasirii perioadei de executie de 12 luni,cf.art.97 din HG 925/2006.In doc.de atribuire nu este prevazuta ajustarea pretului dat fiind termenul de 9 luni.Lucrarile au fost sistate de achizitor din lipsa finantare.Contractul prevede sistarea lucrarilor doar in perioada de timp friguros.
Pot face ajustarea pretului daca acest lucru nu e prevazut decat in contract?
Cel mai recent răspuns: Faneli , utilizator 09:15, 23 Ianuarie 2014
Daca nu s-a prevazut si in documentatia de atribuire, nu sunt indeplinite conditiile de ajustare. In schimb, executantul poate sa ceara in justitie recuperarea eventualelor daune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Efecte majorare tva vio103 vio103 Am incheiat mai multe contracte de furnizare produse respectand prevederile OUG 34 din 2006 in care am specificat clar ca furnizorul nu poate majora pretul ... (vezi toată discuția)
Contract de lucrari iarina_73 iarina_73 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o problema. In cazul in care s-a incheiat un contract de lucrari prin licitatie in baza O.U.G. nr.34 din 2006 cu doi ani in ... (vezi toată discuția)
Pret ferm achizitii vero_b22 vero_b22 Stim foarte clar ca exista pret ferm si nemodificabil in achizitii, dar nu gasesc nici un text de lege care sa imi spuna exact asta, nici macar directive ... (vezi toată discuția)