avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recunoasterea divortului pronuntat in Australia-durata ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recunoasterea divortului pronuntat in Australia-durata procedurii

Buna ziua si La multi ani!

In data de 4 dec.2013 a aparut pe portal.just.ro:

Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: Admite cererea de reexaminare. Revine asupra măsurii anulării cererii. Trimite cauza completului iniţial învestit. Definitivă.
Document: Încheiere de şedinţă 04.12.2013

M-ati putea ajuta sa-mi comunicati,cam cat ar mai dura aceasta procedura de recunostere a divortului,pentru ca suntem cu nervii la pamant,a trecut atat de mult timp si noi nu ne putem casatori.
Va multumesc!
O zi buna!
Da, este cat se poate de neplacut.
Noua procedura a incurcat lucrurile si au facut ca nici macar avocatii sa nu mai poata fi siguri ca pot controla situatia referitoare la termene.

Ca sa va dau un exemplu, am depus un apel in noiembrie si in ianuroe are deja termen.In mod normal trebuia sa aiba termen peste macar 6 luni dar s-a dat termen scurt in mod surprinzator.Termenul fixat este la cca 1 luna sau chiar mai putin de cand a ajuns dosarul la instanta de apel...
Si a mai fost si vacanta vreo 2 saptamani in acest rastimp...
De ce?
Habar nu am...si nici nu pot sa merg sa ma informez ca va trebui sa dureze cel putin 6 luni acel proces...si inca nu e momentul sa apar...

In schimb, in cazul dvs. cine stie ce termen se va da...
Sper ca nu 6 luni asa cum asteptam eu termenul acolo unde chiar nu ma grabeam deloc...

Au devenit foarte incalcite caile justitiei...si oarecum... lipsite de o normalitate logica...
Ultima modificare: Miercuri, 8 Ianuarie 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj divort anastasia2848 anastasia2848 Intentionez sa divortez curand.Am incercat sa discut cu sotul meu despre posibilitatea divortului pe cale amiabila ,la notar(neavand copii),dar nu este de ... (vezi toată discuția)
Trecerea frontierei cu un minor kamilla2010 kamilla2010 Buna ziua, Din anul 2010 locuiesc in Franta impreuna cu baietelul meu in varsta de 10 ani si sunt divortata. Minorul este inscris acolo la scoala, pana acum ... (vezi toată discuția)
Divort din vina sotului - durata proces ContSters318086 ContSters318086 Acum o luna am aflat faptul ca sotul meu ma inseala cu o prietena. Ei stau impreuna in alta tara de anul trecut din vara. Am plecat din casa si vreau sa ... (vezi toată discuția)