avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Probleme la racordarea la reteaua electrica
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Probleme la racordarea la reteaua electrica

Buna ziua,
Va rog mult sa ma ajutati...
Acum vreo cativa ani am cump.un teren pe care am ridicat o casa,(mentionez ca,casa este ridicata cu acte-autorizatie de const.si toate cele).problema este ca pe deasupra casei trec niste fire de curent,fire pe care Primaria din loc. si-a luat angajamentul ca le muta.Anul trecut am tot depus actele pt racordarea la electricitate si am primit refuz din cauza firelor respective. Am fost la Primarie si ne tot amana de la o luna la alta ( ca se va executa lucrarea respectiva )dar deja au trecut 2 ani si ei nu fac nimic doar minciuni si atat.
Multumesc...
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 14:19, 8 Ianuarie 2014
probabil, dvs. faceti diligente doar în formă verbală.Ati putea trece la lucruri mai serioase :
1) dacă aveti un înscris cu acel termen, formulati-le în două exemplare o Notificare cu somatie+copie de pe acel înscris cu promisiunea ce v-a fost făcută (desi, mă tem că nu o aveti în forma scrisa), o înregistrati si păstrati un exemplar sau, expediati un exemplar prin recomandata cu Confirmare de primire.În Notificare, la pct. nr.1, le faceti o mică introducere cu . . . ; la pct. nr.2, le acordati un termen rezonabil, să presupunem ca acum este iarna etc etc.Un termen rezonabil ar putea fi 20-30 de zile de la data primirii notificării dvs. (asa le formulati diligenta dvs. : de la data primirii prezentei Notificări ; la pct. nr. 3, le puneti în vedere sanctiunea, de exemplu : începând cu prima zi de după împlinirea termenului ce vi l-am acordat, voi angaja un avocat si va voi actiona în judecată.Toate cheltuielile cu un eventual proces le veti suporta.
Asa veti putea sa-i determinati să fie seriosi.Vă doresc reusită deplină şi o zi bună!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac sa imi recuperez cheltuielile de judecata? ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua, va rog o mina de ajutor. Avocatul meu m-a lasat sa ma descurc cu asta. Am castigat irevocabil si am cheltuieli de judecata de recuperat din anul ... (vezi toată discuția)
Despre sechestru elenaisaicu elenaisaicu Buna ziua, Am un sechestru pus pe locuinta din 2004.In 2007 am iesit nevinovat in dosarul in care am fost invinuita de DNA si asta innainte ca dosarul sa fie ... (vezi toată discuția)
Cum se notifica refuzul de prelungire contract de arendare mayer mayer Buna ziua tuturor ! Sunt in situatia de a notifica arendatorul despre refuzul de prelungire a unu contract de arendare ( teren agricol, care expira in martie ... (vezi toată discuția)