avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala.Loviri și alte violențe
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala.Loviri și alte violențe

vream sa intreb findca am o plangere penala pt lovire asupra la socri mei
(intrun schim de lovituri reciproce pe propietatea mea)
care sant cosecintele in astfel de cazurii?
cred ca trebuie sa contactez un avocat.!!
Cel mai recent răspuns: gabijuan , utilizator 18:18, 8 Ianuarie 2014
Buna ziua,
In functie de ce se va stabili la cercetarea penala si ce va considera procurorul se poate dispune NUP si aplicarea unei amenzi contraventionale.
Daca se incepe urmarirea penala se poate dispune fie scoatrerea de sub urmarire fie trimiterea in instanta.
Daca se trimite in instanta se pot dispune fie amenda penala fie condamnare cu suspendare sau executare fie achitare.
Contactati un avocat, este mai sanatos sa nu dati nicio declaratie fara sa fiti insotit de avocat.
toate sau intamplat pe 01-01 2014 atunci am dat declaratie
dar astazi am continuat declaratia la politie
am cmpletat mai amanuntit findca seful de post stia ca nu am fost de vina
dar pot sa ma apar findca eu am sunat la 112 si am fost agresat in propia casa
normal ei nu aveau dreptul sa intre acolo este o prpitate a mea si a sotiei??
dar daca ei au fost invitati in casa si dupa aceea a fost bataia?Daca nu aveti dovezi palpabile va da din start nup.....e pierdere de timp!
pai nu au fost invitati in casa eu i-am gasit in casa
si ei au depus plangere nu eu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezolutie/ordonanta nup maia.cami maia.cami As dori sa ma interesez de la cunoscatorii in Penal daca: 1) - REZOLUTIA (nup) emisa de procuror si ulterior ORDONANTA (nup) emisa de prim-procuror SE ... (vezi toată discuția)
Incetarea urmaririi penale. taticu100 taticu100 La art.280 CPP se spune: \"Dupa constatarea infractiunii flagrante org. de urmarire pen. chiama persoana vatamata si daca aceasta declara ca face plangere ... (vezi toată discuția)
Ce ramane in picioare:declaratia de renuntare sau plangerea prealabila? taticu100 taticu100 La multi ani! Pt.lovire , fapta incadrata ca infractiune de CP art.180,al.2 se prevede : . [/i] Conf. art. 279 CPP. < [i]Punerea in ... (vezi toată discuția)