Buna,
se poate deschide partaj avand in vedere urmatoarea situatie:
-divortul a fost pronuntat in urma cu 3 ani
-fostul sot a apelat la mediator pentru partaj in luna noiembrie 2013,dar nu am ajuns la nicio intelegere am semnat doar ca am luat la cunostinta de mediere fara sa primesc vreun exemplar
-data fiind aceasta situatie pot deschide eu partajul,este nevoie sa aplelez la o noua mediere?
La deschiderea partajului el(fostul sot),ar fi trebuit sa depuna actele cu bunurile/creditele care s-au facut in timpul casatoriei? Intreb doarece toate aceste acte sunt la mine,se pot depune in copie?
Cu multumiri,Sarra
Din afirmatia dvs reies multe lucruri facute gresit (mediatorul nu are voie sa faca sedinte de mediere fara semnarea unui contract de mediere, daca ati semnat certificatul de informare trebuia sa primiti si dvs un exemplar). Mergeti la mediator si cereti-i un exemplar al certificatului de informare semnat de dvs. Depunand exemplarul dvs odata cu cererea de partaj, s-ar putea sa nu mai fie nevoie sa initiati dvs procedura prealabila.
Mediere in partaj
constan
Cum se desfasoara concret prin intermediul unui mediator, partajul bunurilor comune dupa ce hotararea de divort a ramas definitiva si irevocabila si cum pot ... (vezi toată discuția)
Partaj prin mediere
blue51
Buna ziua!
Dupa terminarea divortului,urmeaza partajul,conf legii 192/2006 act in august,acesta trebuie initiat mai intai la mediator.
Pana aici am ... (vezi toată discuția)