avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cerere de restituire a taxei auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cerere de restituire a taxei auto

Am depus la inceputul lui 2012 la tribunal restituirea taxei de inmatriculare. La dvs pe site am vazut un interviu cu un avocat in care se specifica ca NU mai este necesara in prealabil cererea catre organul fiscal a restituirii taxei auto. daca nu ma insel era o hotarare a inaltei curti de casatiei si justitie. Va rog mult daca imi puteti indica nr. acestei hotarari sau un link catre interviul realizat de avocatnet. Pt ca acum am primit citatie la a 2-a infatisare cerandu-mi si aceasta cerere. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 17:23, 8 Ianuarie 2014
Cred ca va referiti la un RIL al ICCJ: Decizia nr. 24 din 14 noiembrie 2011 privind interpretarea si aplicarea unitara a unor dispozitii legale cu referire la taxa de poluare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune restituire taxa poluare- cu sau fara procedura prealabila? gigelas gigelas Buna ziua, Va rog un raspuns clar si concret: Exista cineva care a facut o actiune in instanta de Contencios Administrativ,pentru restituirea taxei de ... (vezi toată discuția)
Actiunile avand ca obiect restituirea taxei auto/inmatricularea vehiculelor fara plata taxei sunt admisibile Roland Mindrila Roland Mindrila In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 1 din 3 ianuarie 2012, a fost publicata Decizia ICCJ nr. 24 din 14 noiembrie 2011 (Decizia 24/2011) privind ... (vezi toată discuția)
Se mai palteste taxa de poluare? ContSters54529 ContSters54529 buna ziua, am vazut zilele astea cateva site uri de stiri care ar spune ca nu se mai plateste taxa de inamtriculare.ESTE ADEVARAT? va intreb acest lucru ... (vezi toată discuția)