avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proces penal. Evaziune, spalare bani grup ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proces penal. Evaziune, spalare bani grup infractional....

in procesul in care sunt implicata una din parti a cerut ca dosarul sa fie stramutat la inalta curte ...mie una nu imi convine acest lucru si un stiu cum sa formulez un memoriu in acest sens...
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:14, 9 Ianuarie 2014
Fiecare parte din proces are dreptul sa foloseasca orice cai legale pentru apararea intereselor proprii.
Daca sunteti nemultumita de o astfel de cerere a unei parti implicata in proces, nu va impiedica nimeni sa formulati un punct de vedere pe care sa-l depuneti la dosar.
Scrieti in cerere tot ceea ce va nemultumeste legat de cererea de stramutare.
Da, aveti dreptul de a va formula propriul punct de vedere.
Depinde insa daca a cerut stramutarea si din ce motive sau daca este competenta ICCJ sa judece procesul.
Sunt doua aspecte diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie irevocabila - cerere stramutare proces la iccj asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-o problema : -in cazul unei sentinte irevocabile a unui Tribunal din tara , partea nemultumita a cerut ... (vezi toată discuția)
Certificat de grefa in cererea de stramutare - pentru ce? natyca natyca Am inregistrat la ICCJ o cerere de stramutare a unui dosar penal de pe rolul Curtii de Apel. Am inteles ca trebuie sa obtin un certificat de grefa pe care sa ... (vezi toată discuția)
Cerere de stramutare, instanța competentã Showdown Showdown Buna ziua, Am o mare nelamurire. Poate ma ajutati sa inteleg. Sunt parte intr-un dosar a carei actiune a fost initiata in Oct 2011. In acet moment sunt in ... (vezi toată discuția)