avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Refuza sa aduca hartie de unde plateste intretinerea
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Refuza sa aduca hartie de unde plateste intretinerea

Buna seara
Domnul presedinte de bloc si-a scos sotia de la intretinere in urma cu 1 an,chiar m-ai mult pe motiv ca s-a mutat la copii si plateste acolo,nimic de comentat.
La cerea locatarilor de bloc li s-a cerut sa aduca hartie scrisa ca plateste intretinerea unde sta.
Aici este problema ca nu vor,si am descoperit ca nu plateste nicaieri deoarece locuieste foarte aproape.
In acest caz ce se poate face ca toti muncim si avem greutati si unii chiar se cred destepti,ba m-ai mult au inceput cu amenitari.
Unde se poate face reclamatie,nu se mai poate cu asemenea specimene.
Cel mai recent răspuns: eugarizn , utilizator 16:18, 9 Ianuarie 2014
daca sotia nu mai locuieste in bloc, nu vad unde e problema, daca locuieste in bloc,la prima sedinta din bloc discutati problema.
Domnul presedinte de bloc si-a scos sotia de la intretinere in urma cu 1 an,chiar m-ai mult pe motiv ca s-a mutat la copii si plateste acolo,nimic de comentat.

Exact asta si este solutia "NIMIC DE COMENTAT", daca copii locuiesc la curte cum sa va aduca adeverinta?
H.G. 1588/2007 Art.17 r) stabiIeste cotele de participare pe persoana Ia cheltuielile aferente persoanelor cu domiciliul in cladire si pentru persoanele care Iocuiesc temporar, minimum 15 zile pe Iuna; stabileste perioada pentru care proprietarii, respectiv chiriasii, pot solicita in scris scutirea de Ia plata cheltuielilor pe persoana si care trebuie sa fie de cel putin 15 zile pe Iuna, conform hotararii adunarii generale;

Daca presedintele face nereguli il puteti schimba!
Chiar daca ar fi locuit la bloc, nu este obligata sa aduca o adeverinta ca locuieste in alta parte si ca plateste intretinere.
Pe Dvs. trebuie sa va intereseze daca locuieste in blocul Dvs. si nu plateste intretinere.
ilierodica a scris:

La cerea locatarilor de bloc li s-a cerut sa aduca hartie scrisa ca plateste intretinerea unde sta.

am descoperit ca nu plateste nicaieri deoarece locuieste foarte aproape.

1. Care a fost temeiul legal in baza caruia i-ati solicitat sa aduca hartia?

2. Ati angajat o firma de detectivi sau ati facut investigatii pe cont propriu? Cum ati dedus ca "nu plateste deoarece locuieste foarte aproape"? Aveti dovezi, fotografii, inregistrari video?:-/
Daca presedintele de asociatie de proprietari,refuza clarificarea aspectelor ,puteti sesiza oficial serviciul specializat din primarie

Alte discuții în legătură

Divort din strainatate Catalin Dobrisan Catalin Dobrisan Buna! Sunt casatorit din noiembrie 2003 si am doi copii cu sotia. In 2006 sotia a intrat in depresie post natala dupa nasterea celui de-al doilea copil. ... (vezi toată discuția)
Persoana in plus la intretinere mmax mmax buna ziua , sunt studenta in cta si locuiesc in apartamentul matusei mele(plecata din tara) de cativa ani de zile! 1.dintotdeauna am fost pusa la intretinere ... (vezi toată discuția)
Fumat in scara blocului FantastiqueJaques FantastiqueJaques Buna ziua, Am o nelamurarie : fumatul in scara blocului este legal? M-am mutat de curand intr-un apartament nou. In blocul respectiv exista un fel de ... (vezi toată discuția)