Buna seara
Domnul presedinte de bloc si-a scos sotia de la intretinere in urma cu 1 an,chiar m-ai mult pe motiv ca s-a mutat la copii si plateste acolo,nimic de comentat.
La cerea locatarilor de bloc li s-a cerut sa aduca hartie scrisa ca plateste intretinerea unde sta.
Aici este problema ca nu vor,si am descoperit ca nu plateste nicaieri deoarece locuieste foarte aproape.
In acest caz ce se poate face ca toti muncim si avem greutati si unii chiar se cred destepti,ba m-ai mult au inceput cu amenitari.
Unde se poate face reclamatie,nu se mai poate cu asemenea specimene.
D-voastra poate sunteti administrator de bloc sau presedinte este o alta problema ma refer ca aveti mai multa putere de decizie.
La noi este vorba de sotia presedintelui care se crede cineva si care mai si amenita, asta ma face si m-a hotarat in rezolvarea problemei.
Daca sunteti singur , nu aveti nicio sansa , repet nicio sansa, " zmecherasii " astia de presedinti ( nu toti ) si administratori ( la fel nu toti ) cred ca l au apucat pe " DUMNEZEU " de picioare si fac ca vor muschii lor.
Daca vi se mai alatura si alti proprietari pentru a rezolva acesta problema , eu va propun ( caci tot vorbeste cineva de urmarire ) sa vedeti cand pleaca respectiva persoana si cand se intoarce , nu o urmariti pe strada , doar la bloc .
Si ar fi bine sa vedeti daca acolo unde merge este pusa la acele cheltuieli , pentru ca daca acolo unde merge sta mai mult timp si cei de acolo nu se sesizeaza , nu aveti ce face , astai viata la bloc !
Inca odata va spun : daca sunteti singur si celalti tac , nu aveti nicio sansa .
Sa auzim de bine