avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatoria cu cetatean de origine albaneza
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatoria cu cetatean de origine albaneza

Buna ziua, as dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru casatoria cu cetatean albanez aici in romania deoarece pe site-uri de stre civila nu este prea concret ceea ce acte are nevoie el ca cetetean strain. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 23:39, 9 Ianuarie 2014
Pentru albanez pasaport valabil si la depunere si la oficiere, certif de nastere in original si tradus si legalizat, certif.medical, adeverinta de cutuma eliberata de ambasada Albaniei de la Bucuresti. Declaratia pe proprie raspundere data la notar din care sa rezulte numele dupa casatorie, ca indeplineste legile statului sau de a se casatorii, cu privire la regimul matrimonial ales, cu privire la ce nume doreste sa poarte in timpul casatoriei, precum si daca a mai fost sau nu casatorit si daca are copii. Aveti nevoie de un translator autorizat atat la depunerea actelor cat si la oficierea casatoriei.Atentie! Faptul ca se casatoreste cu un roman nu inseamna ca dobandeste cetatenia romana.
Ultima modificare: Joi, 9 Ianuarie 2014
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu un cetatean italian yasmin1989 yasmin1989 Buna ziua, in anul 2018 ne vom casatori civil, mentionez ca eu sunt romanca si iubitul meu este cetatean italian. Casatoria va avea loc in Romania. Va rog ... (vezi toată discuția)
Informatie - casatorie cu cetatean albanez bella30 bella30 buna seara.am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns...ce acte trebuiesc,pt casatorie,unui cetatean albanez,cu rezidenta in italia,dar si ... (vezi toată discuția)
Acte- casatoria barbat turc si femeie romanca debora debora Buna ziua. Prietenul meu este din Turcia si as doresc sa stiu care sunt actele necesare pentru casatorie la starea civila in Romania pentru un cetatean turc. ... (vezi toată discuția)